O Olivo Caixanova despídese da liga

O Olivo Caixanova deixa escapar tres novos puntos que seguramente son determinantes no transcurso da competición porque a cabeza da liga a vai cada vez mais afastada no horizonte.

O o minuto 5 un bo centro dende a dereita é aproveitado por Cris para establecer o 1-0 ao rematalo no segundo pau. Parecia conformarse a El Olivo con este resultado xa que o Mareo non se achegaba pola porteria local. Cando o arbitro decreto un penlaty rigoroso a favor das visitantes por unha man involuntaria dentro do area que foi moi protestado polas locais. O gol non subiria ao marcador poruqe Carlota se encargaria de detelo. Isto en vez de facer espertar ás olivicas fixeron que os seus lineas se separasen mais. E xa cando a primeira parte tocaba ao seu fin nun corner o mareo establecia a igualada no marcador.

A segunda parte comezaba como a primeira con ocasións non moi clara para ningún dos dous conxuntos e unha El Olivo que mais con corazon que con cabeza queria levar os tres puntos. Pero foi novamente nun corner cando o Mareo se adelantaria dean o marcador, que a próstrea seria definitivo.

O Olivo inténtoo de todas as mareras posibles e tivo algunhas oportunidades boas. Pero o tempo botábaselle enriba e veia insuficiente o seu esforzo.

Con esta derrota, a primeira que encaixa como local, a El Olivo vai afastarse ao reocin a 12 puntos que xa parece unha barreira inalcanzable

Olivo Caixanova: Carlota, Cris, Albita, Sara,Cuchi, Clo( min 77 Loreto), Buceta, lotty ( min 72 Marta), ,lucia ( min 62 Claudia), Sarita, Vicky.
E.F. Mareo: Rocio, Susana, Alba, Ronsel, Tania, Ana, Ana belen (min 65 Candelaria), Eva, Vero, Pomba e Ines

Colexiado: David Francisco Rodriguez.

Amoestacións: Mostro tarxeta amarela a Vicky e Cuchi. Por parte visitante a Candelaria

Goles: 1-0 Min 5 Cris; 1-1 Min 38 Vero; 1-2 Min 56 Alba