ElPozo campión da Supercopa de Fútbol Sala

elpozocampionsupercopaElPozo Murcia Turística proclamouse Campión da Supercopa de España de Fútbol Sala tras derrotar a Lobelle Santiago na prórroga dunha emocionante final que acabou con 3-2. Os galegos tiñan o título practicamente no peto pero Kike enviou o partido ao tempo extra ao marcar cando tan só restaban 12 segundos de xogo.

A final en Vigo foi moi emocionante. Lobelle Santiago, co apoio do seu público, fixo unha excelente final e unha magnifica supercopa. Os galegos levaron o mando do encontro dende que se adiantaron no minuto 9 por medio dun golazo de Rafael tras driblar a varios xogadores murcianos. ElPozo non foi capaz de empatar durante a primeira metade, pero si ao comezo da segunda, cando Esquerdinha puxo o 1-1 nunha contra.

Na final había moita tensión e ambos os dous equipos tiñan medo de encaixar un gol que sabían poder ser definitivo. Ambos os dous contaron con ocasións de desequilibrar o marcador pero ningún o conseguiu ata o minuto 31 cando Leitao aproveitaba un grande pase de Ricardo. A ElPozo quedábanlle 9 minutos para buscar o empate pero os minutos pasaron e non chegaron os goles, a pesar de que nos último Dúbida tivo que xogala e apostar por xogar con porteiro-xogador. Barrón, porteiro de Lobelle, tivo boa culpa diso coa súa excelente actuación.

En Vigo, empezaban a ver que o título quedaría en Galicia, a penas quedaban uns segundos, pero en fútbol sala os segundos son moito tempo e cando case ninguén o esperaba, Kike marcou de tiro cruzado no último ataque de ElPozo cando tan só restaban 12 segundos para o final do tempo regulamentario.

O partido foise á prórroga coa sensación de que o mazazo podía afectar a Lobelle. Non obstante, os de Santiago tiveron a primeira ocasión de desequilibrar o marcador cun dobre-penalti que parou Juanjo. O que non perdoaría sería Vinicius a falta de dous minutos, que marcou con tiro raso aproveitando un rexeite. Lobelle intentouno pero non o conseguiu, así que o título marcha para Murcia.