Torneo Joan Gamper

fcb2010vigo2015Excelente papel do equipo alevín de fútbol 7 do E.D. Vigo 2015 no Torneo Joan Gamper organizado polo F.C. Barcelona ao quedar clasificado en 4º lugar. No 4º ano consecutivo que participa grazas ao convenio de colaboración co F.C. Barcelona e a Pena Barca Tui.

En semifinais quedou inxustamente apeado ante Valencia despois de empezar gañando na xogada inicial de saque. Empatou Valencia nunha xogada desgraciada e antes do descanso púxose por diante no marcador. Ao descanso chegouse con empate no marcador 2-2 e na 2ª parte puxeron por diante 3-2 ata o final do partido non podendo materializar as innumerables ocasións de gol e quedando apeados da final que se disputou no Nou Camp e que gañou Valencia a Canarias por 4-1.